back on track, om planer

Hej allihopa,

Nu är jag äntligen tillbaka och ska försöka ha det så nu framöver. Men som det ser ut nu kommer en månad vara lite segare då jag ska iväg och jobba. Mer information om det kommer när allt är klart med resa och sånt. Men ser verkligen fram e mot denna möjligheten helt klart. Ni kommer få uppdatering på min instagram i från detta mer än bloggen i sånna fall. Så ni som inte följer mig redan kan gå in och följa mig, så ni inte missar något.

58649519_2309419309330562_7854366269410115584_n

 

instagram: Wilmahabermann

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>